21 | 10 | 2018
Caută o unitate de cazare
Județ: 
Oraș: 
Denumire unitate cazare
Autentificare

Ultimele Oferte
Pensiunea La Ursanu

Pensiunea La Ursanu

Tarife de la: 100 lei

Călineşti, MM

0 Recenzii

Complex NufÄrul Lacu SÄrat

Complex Nufărul Lacu Sărat

Tarife de la: 75 lei

Braila, BR

0 Recenzii

Domeniul Dambu Morii

Domeniul Dambu Morii

Tarife de la: 176 lei

Timișu de Jos, BV

0 Recenzii

Pensiunea Charisma

Pensiunea Charisma

Tarife de la: 80 lei

Baile Herculane, CS

0 Recenzii

Casa Ilea

Casa Ilea

Tarife de la: 80 lei

Piatra Neamt, NT

0 Recenzii

Ultimele recenzii
Hill Residence

Hill Residence

Tarife de la: 240 lei

Brașov, BV

1 Recenzii

Pensiunea Select

Pensiunea Select

Recomandat

Tarife de la: 85 lei

Bușteni, PH

2 Recenzii

Pensiunea Ara

Pensiunea Ara

Recomandat

Tarife de la: 100 lei

Alba Iulia, AB

1 Recenzii

Pensiunea Shanti

Pensiunea Shanti

Tarife de la: 80 lei

Brazesti, AB

1 Recenzii

Pensiunea Casa Cristina****

Pensiunea Casa Cristina****

Recomandat

Tarife de la: 150 lei

Campulung – Muscel, AG

1 Recenzii

Ne găsești și pe Facebook

Parteneri

www.izislife.ro


www.RomaniaTuristica.ro


www.distanta.ro

Parteneriat
Deveniți partener 

Termeni și condiții

Termeni si conditii
de utilizare a site-ului www.cazareoferta.ro

Înscrierea unei unități de cazare în www.cazareoferta.ro  se face pe baza unui acord electronic scris (e-mail) între www.cazareoferta.ro și unitatea de cazare, conform căruia, conținutul informațiilor (adrese, telefoane, fotografii, facillități de cazare, etc) publicate în site sunt responsabilitatea unității de cazare.  

www.cazareoferta.ro NU își asumă răspunderea pentru:

  • veridicitatea condițiilor și facilităților de cazare prezentate de o unitate înscrisă în site;
  • dreptul de autor sau proveniența fotografiilor furnizate și publicate de o unitate de cazare;
  • menționarea unor mărci sau brand-uri înregistrate în descrieri și texte publicate de o unitate de cazare;
  • intervalul de timp sau promptitudinea unei unități de cazare în a răspunde rezervărilor / solicitărilor online;
  • orice fel de informații de natură turistică, publicate și prezentate de o unitate de cazare;

www.cazareoferta.ro face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și actualizarea informațiilor despre unitățile de cazare înscrise și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.  Actualizarea informațiilor unei unități de cazare se face în urma unei solicitari exprese din partea proprietarilor, la adresa de email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.cazareoferta.ro poate modifica termenii și conditiile publicați în această pagină, la anumite intervale de timp. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica structura și aspectul site-ului, în orice moment fără o notificare prealabilă.

UTILIZAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ AȚI CITIT ȘI ACCEPTAT TERMENII ȘI CONDITIILE DE MAI JOS.

Termeni si conditii de utilizare www.cazareoferta.ro

Termeni generali
Termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.cazareoferta.ro (denumite în continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt condițiile în care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.cazareoferta.ro (denumit în continuare "Site-ul" și/sau "www.cazareoferta.ro") ori poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumite în continuare "Serviciile www.cazareoferta.ro") și are valoarea unei convenții încheiate între  Site-ului și furnizorul  Serviciilor www.cazareoferta.ro, și orice persoana care vizitează ori accesează Site-ul sau care dorește să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv Serviciile www.cazareoferta.ro (denumită in continuare "Utilizator"). Neacceptarea acestor Termeni și Condiții ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligația persoanei respective de a înceta de îndata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și/sau utilizarea Serviciilor www.cazareoferta.ro, precum și a oricărei componente al acestuia constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Conditiilor și a oricărei prevederi din acestea. 

Nota de informare privind protecția datelor personale
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, administratorul www.cazareoferta.ro va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori. Utilizatorii sunt informați că datele personale furnizate de către ei sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către www.cazareoferta.ro a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri și servicii, a serviciilor de reclamă marketing și publicitate și a serviciilor de statistică. La opțiunea Utilizatorilor ei furnizeaza unele date personale ale lor pentru a crea un cont valabil și pentru a beneficia de serviciile oferite de către www.cazareoferta.ro. În momentul creării contului Utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru primirea de informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Serviciile www.cazareoferta.ro prin bifarea căsuței corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Utilizatorii înteleg și sunt de acord că ștergerea datelor lor personale va fi urmată de ștergerea contului lor din sistem și de imposibilitatea de a accesa Serviciile www.cazareoferta.ro.


Materialele și informațiile accesibile prin intermediul Site-ului www.cazareoferta.ro
Conținutul, design-ul, elementele de grafică ale Site-ului, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul în format text, precum și sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepțtia cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă de și/sau către Utilizatori (prin vizualizare directă pe site, prin newslettere etc,) aparțin www.cazareoferta.ro și reprezintă Conținutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona în care se află în Site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale prin afișare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afișare a unei pagini web și/sau prin imprimare/descărcare, în scop personal și necomercial, a anumitor documente sau informații explicit desemnate în acest scop, cu condiția păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate și condițiile de utilizare ale documentelor sau informațiilor respective. Orice utilizare a Conținutului Site-ului de catre terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al www.cazareoferta.ro și în condițiile stabilite în mod exclusiv de către www.cazareoferta.ro. Astfel este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția parțială, integrală sau modificată, făcută pe un site de internet sau în orice altă parte, a Conținutului Site-ului sau a oricarei părti a acestuia efectuate în alte scopuri decat cel personal și necomercial. www.cazareoferta.ro își rezervă dreptul de a acționa în instanță orice persoana și/sau entitate care încalcă în orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a Conținutului Site-ului în orice scop altul decat cel personal pot fi făcute la adresa: [adresa de corespondență a www.cazareoferta.ro], sau prin e-mail la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Orice persoană care expediază în orice mod informații ori materiale către Site își asumă obligația de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de autor precum și orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terță persoană le-ar putea invoca în legatura cu materialele și informațiile transmise în orice mod către Site, iar persoanele care expediază în orice mod informații ori materiale înteleg și acceptă că încalcarea în orice mod a acestei obligații nu poate angaja în nici un mod răspunderea www.cazareoferta.ro, ci numai răspunderea persoanelor respective. 

Limitarea răspunderii
www.cazareoferta.ro nu ăți asumă obligația și nu garantează implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru conținutul oferit de partenerii săi sau de Utilizatorii Site-ului. www.cazareoferta.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în Site și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Cu toate acestea, www.cazareoferta.ro nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate de către partenerii comerciali ai www.cazareoferta.ro și/sau de către Utilizatori precum și pentru corectitudinea și exactitatea acestor informații. În mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord să exonereze de răspundere pe www.cazareoferta.ro pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase a Site-ului. Pentru caz de forță majoră, www.cazareoferta.ro și/sau operatorii, directorii, angajații, sucursalele, filialele și reprezentanții săi, sunt exonerati total de răspundere. Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limitează la, erori de funcționare ale echipamentului tehnic al www.cazareoferta.ro, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord să protejeze și să asigure pe www.cazareoferta.ro și/sau pe operatorii, directorii, angajații, sucursalele, filialele și reprezentantii săi de și împotriva oricăror cereri, pretenții, acțiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzând, fără nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecați, decizii, amenzi, regularizări sau alte obligații rezultate sau relaționate cu orice alta acțiune a Utilizatorului în legatura cu utilizarea serviciilor www.cazareoferta.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor www.cazareoferta.ro

Modificarea Termenilor și Condițiilor
www.cazareoferta.ro are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile din Termeni și Condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nici o notificare prealabilă și fără a fi obligată să indeplinească vreo altă formalitate față de Utilizatori. Orice modificare este acceptată deplin și necondiționat de către Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilități oferite de Site sau de Serviciile www.cazareoferta.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenită oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligația respectivului Utilizator de a înceta de îndată accesarea Site-ului și/sau utilizarea în orice mod a Serviciilor www.cazareoferta.ro

Legea aplicabilă. Litigii
Drepturile și obligațiile Utilizatorilor Site-ului și ale www.cazareoferta.ro, prevăzute de Termeni și Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Conditiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română în vigoare. Orice litigiu născut din sau în legatură cu Termenii și Conditiile va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi soluționat de către instanța judecatorească română competentă.

 

Cele mai noi ştiri din Turism
Recomandarea zilei

Pensiunea Covaciu - Pensiune

Str. Zavoi, nr.578▪ Vadu Izei

O adevarata vila moderna, superfinisata si superechipata, data în folosinta în 2002. Amplasarea este foarte buna, într-o zona linistita, departe de drumul principal. Mobilierul este foarte modern, canapelele sunt din piele, t....

Detalii

Ultimele actualizări
Pensiunea Bucovina

Pensiunea Bucovina

Tarife de la: 120 lei

Suceava, SV
Actualizare:  21/09/2018

0 Recenzii

Cabana Uni-kom

Cabana Uni-kom

Tarife de la: 490 lei

Lacu Roșu, HR
Actualizare:  16/01/2018

0 Recenzii

Complex NufÄrul Lacu SÄrat

Complex Nufărul Lacu Sărat

Tarife de la: 75 lei

Braila, BR
Actualizare:  15/01/2018

0 Recenzii

West City Hotel

West City Hotel

Tarife de la: 210 lei

Cluj-Napoca, CJ
Actualizare:  20/11/2017

0 Recenzii

Vila Alexandra N

Vila Alexandra N

Tarife de la: 40 lei

Eforie Nord, CT
Actualizare:  09/10/2017

0 Recenzii

Top recenzii
Pensiunea La Taticu

Pensiunea La Taticu

Tarife de la: 100 lei

Baia Mare, MM

1 Recenzii

Pensiunea Mioritica

Pensiunea Mioritica

Tarife de la: 80 lei

Sibiel, SB

1 Recenzii

Pensiunea Relax

Pensiunea Relax

Tarife de la: 80 lei

Ramnicu Valcea, VL

1 Recenzii

Penisunea Maria

Penisunea Maria

Tarife de la: 80 lei

Predeal , BV

1 Recenzii

Pensiunea Select

Pensiunea Select

Tarife de la: 85 lei

Bușteni, PH

2 Recenzii

Newsletter
    Înscrie-te la newsletter și primești săptămânal:
- Cele mai bune recomandări de cazare de la unitățile din România.
- Detalii despre ultimele unități de cazare adăugate pe site.
- Noutăți din domeniul legislației din turism.
Distante rutiere
Tag-uri unități de cazare