21 | 10 | 2018
Caută o unitate de cazare
Județ: 
Oraș: 
Denumire unitate cazare
Autentificare

Ultimele Oferte
Pensiunea La Ursanu

Pensiunea La Ursanu

Tarife de la: 100 lei

Călineşti, MM

0 Recenzii

Complex NufÄrul Lacu SÄrat

Complex Nufărul Lacu Sărat

Tarife de la: 75 lei

Braila, BR

0 Recenzii

Domeniul Dambu Morii

Domeniul Dambu Morii

Tarife de la: 176 lei

Timișu de Jos, BV

0 Recenzii

Pensiunea Charisma

Pensiunea Charisma

Tarife de la: 80 lei

Baile Herculane, CS

0 Recenzii

Casa Ilea

Casa Ilea

Tarife de la: 80 lei

Piatra Neamt, NT

0 Recenzii

Ultimele recenzii
Hill Residence

Hill Residence

Tarife de la: 240 lei

Brașov, BV

1 Recenzii

Pensiunea Select

Pensiunea Select

Recomandat

Tarife de la: 85 lei

Bușteni, PH

2 Recenzii

Pensiunea Ara

Pensiunea Ara

Recomandat

Tarife de la: 100 lei

Alba Iulia, AB

1 Recenzii

Pensiunea Shanti

Pensiunea Shanti

Tarife de la: 80 lei

Brazesti, AB

1 Recenzii

Pensiunea Casa Cristina****

Pensiunea Casa Cristina****

Recomandat

Tarife de la: 150 lei

Campulung – Muscel, AG

1 Recenzii

Ne găsești și pe Facebook

Parteneri

www.izislife.ro


www.RomaniaTuristica.ro


www.distanta.ro

Parteneriat
Deveniți partener 

Pensiunea Shanti

Pensiune

       
  • Adresă:  Principala 45, Brazesti, AB
  • Telefon:  0744536482
  • Persoană de contact:  David Calin
  • Plată:  Cash, virament bancar
  • Nr. stele/margarete:  2
  • Parcare:  Da
  • Detalii parcare:  20 Locuri
  • Web Site:  www.shanti.ro

Tarife de la: 80 leiVă rugăm să menţionaţi reţeaua de promovare turistică www.cazareoferta.ro atunci când contactaţi unitatea de cazare.
Adaugata la : 24/04/2013
Actualizata la:09/11/2013
Nr. vizualizari:10603

Pensiunea Shanti

Pensiunea fiind situata la 700 m de soseaua nationala DN 75 sat Brazesti intr-o proprietate privata de 4 ha ofera conditii excelente pentru intimidate ,odihna si relaxare, Situata pe Valea Ariesului in inima Muntilor Apuseni la 87 Km de Cluj este locatia ideala de cazare pt cei care doresc sa viziteze acesta zona.

Revelion in Apuseni 2014

Va invitam sa va petreceti Revelionul La Pensiunea Shanti intr-un peisaj ca in povesti

Inchiriem intreaga pensiune ( doar cazare) 4 nopti la pretul de 6500 Ron


Craciun in Apuseni 2014

Va este dor de un Craciun ca in copilarie ? Veniti la Shanti

Inchiriem intreaga pensiune ( doar cazare) 4 nopti la pretul de 3400 Ron

Preţurile sunt exprimate în lei pentru o zi de cazare.
PerioadaTip cameraNumar camerePret cursul sapt.Pret weekendPret singlePret toata unitateaBaieInclude mic dejunDescriere
2013-04-25 2013-05-25 Camera dubla70 500 Nu
2013-04-25 2013-05-25 Camera dubla matrimoniala2 500 Nu
2013-09-18 2013-12-19 Camera dubla4 600 Nu
2013-09-18 2013-12-19 Camera dubla matrimoniala1 600 Nu
2013-09-18 2013-12-19 Apartament1 600 Nu

▪  Drumetii si pesteri in Apuseni   ▪
Ziua 1 Sosirea turistilor la pensiune .Drumetie pe Vf Negoi. Cina. Ziua 2 Mic dejun. Excursie cu Jeep-ul in sat Salciua si vizitare Pesterii cu apa Huda lui Papara inclusiv a zonei Vinatara si a vaii Poieni cu stinele tipice motesti asemeni cu cele de acum 100 ani. Reintoarcere la pensiune... - optional pt aventura se viziteaza doar pestera si nu si zona Vanatara – pestera este putin mai dificila Aici exista un fenomen singular in Romania si anume : o sala (Sala Minunilor) din cadrul acestei pesteri care are acumulare de aer cald pastrand o temperature constatanta de 20 grade tot timpul anului indiferent ce temperaturi sunt afara Un alt fenomen exceptional sunt stalactitele care nu sunt verticale ci au forma franta de tip “picior de caprioara” din cauza gradientului de temperatua din aceasta sala. .Revenire la Pensiune . Ziua 3 . Mic dejun. Pestera Poarta lui Ionele si a celui mai mare ghetar din Romania - Pestera Ghetarul de la Scarisoara (al doilea ghetar de pestera din Europa -75.000mc gheata cu multe stalagmite de gheata si multe formatiuni de tgheata cu nume pitoresti :” Morsa”, Elefantul”,”Biserica”etc,) . Dupa aceea traseu offroad pe Vf Bihor cel mai mare virf din Apuseni( altitudinea - 1849 m- un minunat punct de belvedere peste toata Transilvania ) Revenire la Pensiune. Cina. Ziua 4 Mic dejun .Excursie cu Jeep-ul la Manastirea Posaga si la Izvorului Tamaduirii, a Rezervatiei botanica Scarisoara Belioara .Aici vom face o drumetie cu diferenta de altitudine de 800 m , peisajele sunt minunate avanducand o viziune impresionanta asupra vailor Ariesului si Posagi Pe masura ce urcam poteca de munte vom ajunge in diverse puncte de belvedere deasupra vaii Ariesului si nu numai … Tot aici din cauza expuneri spre sud a peretilor de stanca exista pe respectivul versant plante mediteraniene si pe peretele din spre nord fiind mult mai rece plante arctice –este un fenomen unic in Romania . Revenire la pensiune. Cina. Ziua 5 Mic dejun. Vizitare galeriile de mina aurifera de la Rosia Montana (singurele din Europa cu o vechime de 2000 ani) si a rezevatiei Detunata (coloane de bazalt de 200 m- peisaje exceptionale si neobisnuite ) Revenire la pensiune. Cina. Ziua 6 Mic dejun Vizitarea Canionului Valea Sighistelului si a pesterii Magura. Una din cele mai frumoase din Apuseni cu multe formatiuni de calcar: mont-milch, stalactite, stalagmite scurgeri parietale cu nume cu ar fii: Palmierul, Coiful lui Genghis khan, Marele Dom etc, lungimea totala de vizitare de 1.5 Km) Revenire la pensiune. Cina. Ziua 7 Vizitare a Cheilor Turzi . Plecarea turistilor de la pensiune .
▪  Offroad si Drumetii in Apuseni   ▪
Ziua 1 Venirea turistilor l .Prezentarea pensiunii . Cina. Ziua 2 Mic dejun.Traseu com Vidra (Bisericaveche din lemn cu picturioriginale sec 17)-RezervatiaDealul cu melci–CascadaValuMiresi- Muzeul memorial AvramIancu - MunteleGaina - revenire la pensiune. Ziua3 .Mic dejun.Excursie cu Jeep-ul la ManastireaPosaga si la IzvoruluiTamaduirii, a Rezervatiei botanica Scarita - Belioara .Aici vom face o drumetie urcand o diferenta de altitudine de 800 m ,peisajele vor fi minunate Pe masura ce urcam poteca de munte vom ajunge in diverse puncte de belvedere deasupra vaii Ariesului si nu numai … Tot aici din cauza expuneri spre sud a peretilor de stanca exista pe respectivul versant plante mediteraniene si pe peretele din spre nord fiind mult mai rece plante arctice –este un fenomen unic in Romania . Revenire la pensiune.Cina. Ziua 4 Mic dejun .Traseu cu Jeep-ul pe Muntele Mare (1837 m)- -Pensiunea Shanti.Cina. Ziua 5 Mic dejun. Vizitare Cheile Rametului - Manastirea Ramet). Revenire prin Ponor zona foarte pitoreasca cu case traditionale romanesti. Aceste locuri iti dau impresia unei incursiuni in trecutul acestei regiuni . Cina. Ziua 6 Mic dejun.Pestera Poartalui Ionele si a celuimai mare ghetar din Romania – Pestera Ghetarul de la Scarisoara (al doileaghetar de pestera din Europa -75.000mc gheata cu multe stalagmite de gheata si multe formatiuni de gheata cu nume pitoresti :” Morsa”, Elefantul”,”Biserica”etc,) . Dupa aceea traseu offroad pe Vf Bihor cel mai mare virf din Apuseni( altitudinea - 1849 m- un minunat punct de belvedere peste toata Transilvania ) Revenire la Pensiune. Cina. Ziua 7 Vizitare Cheile Turzii. Revenire la pensiune pe un traseu offroad Cina Ziua 8 Vizitarea Galeriilor de mina De la Roasia Montana, apoi a rezervatiei natural Detunata .Cina. Ziua 9 Plecarea turistilor. Oprire si vizitare a Salinei de la Turda .
▪  Revelion 2014 in Apuseni - Valea Ariesului  ▪
Va invitam sa va petreceti Revelionul La Pensiunea Shanti intr-un peisaj ca in povesti. Este situate in satul Brazesti in mijlocul unei proprietati de 4 ha la 800 m de DN 75 la distanta de 83 km fata de Cluj Pensiunea este compusa din : 5 camere duble cu baie proprie ( 2 camere cu 2 paturi simple si 3 camere cu pat matrimonial ) 1 apartament format din : - parter living spatios ( 40 mp ) ,2 bai , - mansarda 3 camere duble cu pat matrimonial, sala de servirea mese de 20 pers bucatarie complet utilata pentru turisti Capacitatea de cazare este de 16- 20 pers Inchiriem intreaga pensiune ( doar cazarea) 4 nopti + 1 gratis la pretul de 2100 Euro
▪  Craciun 2014 in Apuseni  ▪
Va este dor de un Craciun traditional ca in copilarie ? Veniti la Shanti Inchiriem intreaga pensiune ( doar cazarea) 4 nopti + 1 gratis la pretul de 950 Euro

Exista conexiun Wi fi ,Televizor in fiecare camera,Baie propri in camerele duble

Pe langa cazarea care se face in conditii speciale la noi la pensiune se pot realiza si sejururi cu urmatoarele teme :1.Relaxare regenerare ,

2.Aventura ,vizitare de pesteri cu ghid si echipament adecvat , initiere in speologie ,supravietuire in muntii

3.Offroad Trasee la cerere cu masina de teren pe drumuri de munte

4. Drumetii in munti si excursii organizate, la cerere, pentru vizitarea diverselor puncte turistice din Muntii Apuseni

5. Tabere de aventura pentru copii si adulti

1 Reviews for Pensiunea Shanti

În scopul de a îmbunătăţi considerabil calitatea serviciilor pe care le oferim, dorim să primim comentariile domneavostră.

Evaluare generală

Servicii

Meniu

Ambianță

Locație

Evaluare

Christian Berlin Germania  By DAVID CALINSâmbătă, 09 Noiembrie 2013

DAVID CALIN
Wonderful place to stay for a couple of days, perfect rooms, nice staff, you can cook in a well equiped kitchen, the surrounding is beautiful. Ideal for families and people who like nature.

User Rating

Servicii

Meniu

Ambianță

Locație

Evaluare

Te rog verifică dacă adresa de email este corectă.

calendar

  :  

(Informația furnizată va fi folosită doar pentru a răspunde intrebărilor dumneavostră)
Cele mai noi ştiri din Turism
Recomandarea zilei

Pensiunea Covaciu - Pensiune

Str. Zavoi, nr.578▪ Vadu Izei

O adevarata vila moderna, superfinisata si superechipata, data în folosinta în 2002. Amplasarea este foarte buna, într-o zona linistita, departe de drumul principal. Mobilierul este foarte modern, canapelele sunt din piele, t....

Detalii

Ultimele actualizări
Pensiunea Bucovina

Pensiunea Bucovina

Tarife de la: 120 lei

Suceava, SV
Actualizare:  21/09/2018

0 Recenzii

Cabana Uni-kom

Cabana Uni-kom

Tarife de la: 490 lei

Lacu Roșu, HR
Actualizare:  16/01/2018

0 Recenzii

Complex NufÄrul Lacu SÄrat

Complex Nufărul Lacu Sărat

Tarife de la: 75 lei

Braila, BR
Actualizare:  15/01/2018

0 Recenzii

West City Hotel

West City Hotel

Tarife de la: 210 lei

Cluj-Napoca, CJ
Actualizare:  20/11/2017

0 Recenzii

Vila Alexandra N

Vila Alexandra N

Tarife de la: 40 lei

Eforie Nord, CT
Actualizare:  09/10/2017

0 Recenzii

Top recenzii
Pensiunea La Taticu

Pensiunea La Taticu

Tarife de la: 100 lei

Baia Mare, MM

1 Recenzii

Pensiunea Mioritica

Pensiunea Mioritica

Tarife de la: 80 lei

Sibiel, SB

1 Recenzii

Pensiunea Relax

Pensiunea Relax

Tarife de la: 80 lei

Ramnicu Valcea, VL

1 Recenzii

Penisunea Maria

Penisunea Maria

Tarife de la: 80 lei

Predeal , BV

1 Recenzii

Pensiunea Select

Pensiunea Select

Tarife de la: 85 lei

Bușteni, PH

2 Recenzii

Newsletter
    Înscrie-te la newsletter și primești săptămânal:
- Cele mai bune recomandări de cazare de la unitățile din România.
- Detalii despre ultimele unități de cazare adăugate pe site.
- Noutăți din domeniul legislației din turism.
Distante rutiere
Tag-uri unități de cazare